Belgie |  Nederland | Frankrijk | Duitsland

Techni-Mat 2024

Technimat 2024:

Dé vakbeurs voor infra & ruwbouw

 

Op 15 en 16 mei 2024 vindt de derde editie van TECHNI-MAT plaats in Flanders Expo Gent. Als gekende vakbeurs voor bouwprofessionals in de infrastructuur, ruwbouw en burgerlijke bouwkunde belooft dit evenement weer een ware happening  te worden van innovatieve materialen en technieken. Met een breder bereik, aangepaste openingstijden en een vernieuwd standconcept, belooft TECHNI-MAT dit jaar meer te bieden dan ooit tevoren.

 

Centrale ligging, groter bereik

Een van de eerste opvallende veranderingen dit jaar is de locatie. Flanders Expo Gent biedt niet alleen een centrale ligging, maar opent ook de deuren naar een groter publiek. Deze nieuwe locatie zal de toegankelijkheid vergroten en de drempel verlagen voor professionals die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen binnen de infrastructuur en ruwbouwsector.

Aangepaste openingsuren & ruimte voor organisatie van projectmeetings

Om nog beter aan te sluiten op de agenda’s van de bezoekers, heeft TECHNI-MAT dit jaar haar openingsuren aangepast. Van 10 uur ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste trends en innovaties. Naast de talrijke netwerkmogelijkheden biedt TECHNI-MAT dit jaar ook ruimte voor de organisatie van projectmeetings. Dit is een uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan toekomstige projecten.

Profile-Tools kijkt uit naar haar klanten

Wij met Profile-Tools zullen zelf ook aanwezig zijn op deze interessante beurs.Als producenten van onze duurzame metselprofielen zijn verheugd deel te nemen om jullie nog meer kennis te laten maken met ons product.Met onze demonstraties zullen jullie duidelijk kunnen zien hoe je tijd bespaard en efficiënter kan werken tijdens het plaatsen van buitenmuren bij verkavelingen en nieuwbouwprojecten.  

Kortom, TECHNI-MAT 2024 belooft een boeiend evenement te worden voor iedereen die betrokken is bij de bouwsector. Met een grote aanwezigheid van exposanten, informatieve sessies en volop netwerkmogelijkheden, is dit een unieke kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends binnen de infrastructuur en ruwbouw.

We see you in 2 months!

Roestvrij

Gegalvaniseerd staal

< 1 minuut

Snel en Efficiënt bouwproces

Waterpas

Muren zijn recht, waterpas en loodrecht

nl_NL_formalNL