Your Cart

Belgie |  Nederland | Frankrijk | Duitsland

Een stuk minder werkuren in de bouw via Profile – Tools?

Hoe een pandemie en stijgende loonkosten aan de oorzaak lagen

van Profile – Tools.

 

In de context van de aanhoudende coronapandemie, waarin de bouwindustrie werd geconfronteerd met heel wat uitdagingen, ontstond er een opmerkelijke innovatie. Wouter ondervond stijgende loonkosten, waardoor gekeken werd naar tijdsbesparende opties om de eindfactuur te drukken.

 

De onderneming begon met Wouter’s scherpzinnigheid ten aanzien van de toenemende kosten en prijsconcurrentie binnen de bouwsector als gevolg van de pandemie. Als ervaren professional herkende hij de behoefte aan versnelling en precisie in bouwprojecten. De ontwikkeling van Profile-Tools volgde als een antwoord op deze ondervindingen.

Het fundamentele kenmerk van Profile-Tools is zijn vermogen om zowel buiten- als binnenmuren loodrecht te plaatsen binnen een fractie van een seconde. Deze revolutionaire benadering verkort aanzienlijk de bouwtijd, terwijl de algehele kwaliteit van het werk wordt verhoogd. Het vormt een strategisch antwoord op vraag van de bouwprofessionals: hoe kunnen bouwprofielen doeltreffender gebruikt worden in combinatie met een besparing op tijd en kosten?

De gebruikte profielen in Profile-Tools zijn gefabriceerd uit gegalvaniseerd metaal die zorgt voor een duurzame uitvoering. Profile-Tools is niet enkel een huidige oplossing; het duidt ook op een investering in de toekomst van de bouwsector. Met enkel een waterpas en een metselkoord kunnen bouwteams deze tool effectief inzetten, zonder behoefte aan een overvloed van gereedschap of handelingen die heel wat tijd in beslag nemen.

Profile-Tools, gerealiseerd door Wouter, is meer dan een tool; het vat veerkracht en creativiteit in speciale tijden samen. Voor iedereen actief binnen de bouwsector die streeft naar tijdsbesparing, efficiëntie en kwaliteit, vormt Profile-Tools het antwoord.

Neem contact op en ervaar zelf de voordelen in jouw onderneming.

Roestvrij

Gegalvaniseerd staal

< 1 minuut

Snel en Efficiënt bouwproces

Waterpas

Muren zijn recht, waterpas en loodrecht

nl_NL_formalNL