Belgie |  Nederland | Frankrijk | Duitsland

Salco Professional

Salco Professional

Om het enthousiasme over onze nieuwste samenwerking te tonen en jullie extra te informeren gaan we even dieper in op wie Salco Professional is, wat ze doen en waar je dit kan terugvinden.

 

Bouwtools en Specialiteiten

In 1986 startte Salco met een innovatief idee: het voorzien van bouwplaatsen, waar professionals in de bouwsector hun grondstoffen kopen (bij bouwmaterialen-handelaren, betoncentrales, ijzerhandels, enz.), van de benodigde gereedschappen. Deze bescheiden hoekjes groeiden uit tot volledige winkelruimtes met een uitgebreid assortiment hoogwaardige gereedschappen en gerelateerde specialiteiten.

Hoogwaardige en Betrouwbare Merken

Vanaf het begin koos Salco voor hoogwaardige en gerenommeerde merken. Dankzij deze keuze heeft Salco een gevestigde positie verworven in de bouwsector. Niet alleen de betrouwbaarheid en kwaliteit van hun producten zijn doorslaggevend, maar ook de bijbehorende service en expertise waar Salco bekend om staat, dragen bij aan hun succes.

Distributie

Klanten profiteren van de mogelijkheid om hun bestellingen samen te stellen uit een divers en uitgebreid assortiment. Dit leidt tot gecombineerde aankopen die gemakkelijk het franco-leveringsbedrag halen, waardoor de klant aanzienlijk op transportkosten bespaart. Natuurlijk vereist dit aanzienlijke logistieke expertise. Uit een recente enquête onder klanten blijkt dat Salco vrijwel feilloos presteert op het gebied van levering en levertijd.

Voorraadbeheer

De huidige economische trends zorgen ervoor dat veel handelaren hun eigen voorraad willen beperken en vertrouwen op snelle leveringen van hun leveranciers. Salco speelt hierop in door een uitgebreide eigen voorraad te handhaven, zodat de klant op elk moment snel toegang heeft tot producten die elders zijn uitverkocht.

Winkelpresentatie

Salco denkt mee met haar klanten. Samen met hun vertegenwoordigers beslist de handelaar welke producten hij wil aanbieden en waar deze worden geplaatst. Onze merchandisers zorgen vervolgens voor een complete presentatie op de winkelvloer. Bovendien verzorgen wij de nodige informatieve ondersteuning, zodat de handelaar op zijn beurt een uitstekende service aan zijn klanten kan bieden.
Elke winkel heeft zijn eigen unieke kenmerken en klanten. Daarom stellen de vertegenwoordigers graag een gepersonaliseerde presentatie van artikelen samen.

Roestvrij

Gegalvaniseerd staal

< 1 minuut

Snel en Efficiënt bouwproces

Waterpas

Muren zijn recht, waterpas en loodrecht

nl_NL_formalNL