Belgie |  Nederland | Frankrijk | Duitsland

De 5 meest gestelde vragen.

Waarom is het Metselprofiel van Profile Tools een gamechanger?

Ons nieuwste metselprofiel is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, gericht op het oplossen van de meest voorkomende uitdagingen in het metselvak. Het belooft niet alleen een verhoogde nauwkeurigheid en efficiëntie maar staat ook garant voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Met zijn unieke aanpasbare ontwerp kan het in enkele seconden worden ingesteld, waardoor u kostbare tijd bespaart en foutmarges minimaliseert. Gemaakt voor zowel de doorgewinterde professional als de enthousiaste doe-het-zelver, dit metselprofiel is uw nieuwe beste vriend op de bouwplaats.

Veelgestelde vragen over ons metselprofiel

 

  1. Hoe werkt het instellen van het metselprofiel?

Eenvoud is de sleutel. Ons metselprofiel is ontworpen met het oog op een vlotte installatie, zonder dat er speciaal gereedschap nodig is. In 4 eenvoudige stappen staat uw profiel klaar voor gebruik.

  • Je plaats deze aan de binnenkant van de hoek waar de loodrechte muren moeten komen.
  • Je opent de hoekbenen van het profiel & verstevigt de basis met het verankerstuk & 2 snelbouwers.
  • Je draait de hoekpunten via het schroefsysteem bij tot waterpas
  • Je verbindt 2 profielen met een metseldraad
  1. Wat maakt het product beter dan de traditionele manier?

In tegenstelling tot al het materiaal van de meest gebruikte manier, heb je naast het profiel enkel een waterpas nodig. Ook de snelheid waarmee een profiel geplaatst kan worden zorgt ervoor dat de tijd nodig om de constructie klaar te zetten slechts een minuut per profiel bedraagt. 

Ook het bergrek met een capaciteit voor 10 stuks zorgt ervoor dat het eenvoudig transporteren snel kan gebeuren indien nodig.

  1. Wat is het onderhoudsadvies voor dit metselprofiel?

Onderhoud is kinderspel. Na gebruik volstaat een eenvoudige reiniging om het metselprofiel in topconditie te houden. Regelmatige inspectie op slijtage en een droge opbergplaats verlengen de levensduur aanzienlijk. Het profiel is ook gemaakt uit roestvrij staal, wat al zorgt voor een uitstekende kwaliteit perfect geschikt voor de bouwsector.

  1. Kan ik het metselprofiel ook voor speciale projecten gebruiken?

Absoluut! Ons metselprofiel is ontworpen voor flexibiliteit en kan gemakkelijk worden aangepast aan speciale vormen en maten, wat het een onmisbaar gereedschap maakt voor elk uniek project.

  1. Waar kan ik dit innovatieve metselprofiel aanschaffen?

Bezoek onze website of neem contact op met een van onze geautoriseerde dealers. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw nieuwe metselprofiel.

 

Met de introductie van dit revolutionaire metselprofiel zetten we een nieuwe standaard in de bouwindustrie. We nodigen u uit om deel uit te maken van deze verandering. Verhoog de kwaliteit van uw werk, bespaar tijd en geniet van de tevredenheid die komt met het weten dat u werkt met het beste gereedschap dat er is. ProfileTools is hier om u te ondersteunen bij elke stap. Ontdek vandaag nog het verschil dat ons metselprofiel kan maken.

Roestvrij

Gegalvaniseerd staal

< 1 minuut

Snel en Efficiënt bouwproces

Waterpas

Muren zijn recht, waterpas en loodrecht

nl_NL_formalNL